Handelsbetingelser

Når du køber en licens til Cup2000 på cup2000.com gives den til den organisation (klub, forbund, union), som du har registreret. Den registrerede organisation må installere og køre Cup2000 på et vilkårligt antal computere med henblik på planlægning eller kører turneringer, som den registrerede organisation den officielle arrangør for, og KUN til dette formål. Det er ikke tilladt for organisationer, der har andre organisationer som medlemmer at videregive Cup2000 licens til medlemsorganisationerne. Hver medlemsorganisation skal købe sin egen licens. Som et eksempel kan gives et regionalt eller nationalt forbund, der har lokale klubber som medlemmer. Det regionale eller nationale forbund må kun bruge sin licens til f.eks. regionale og nationale mesterskaber, hvor det regionale eller nationale forbund er officiel arrangør. For lokale turneringer arrangeret af lokale klubber, skal de lokale klubber købe deres egen licens.

Navnet på den registrerede organisation er trykt på alle udskrifter. Det er under ingen omstændigheder tilladt at fjerne dette navn. Navnet skal vises på alle offentliggjorte dokumenter helt eller delvist produceret af Cup2000.

Når du køber en Cup2000 licens, bekræfter du at have downloadet, vurderet og accepteret funktionaliteten af den gratis demo-version. Når betalingen er gennemført på cup2000.com sendes en e-mail sendt til kunden, som indeholder licensnøglen, som vil åbne op for den fulde funktionalitet af Cup2000. Købet er så ENDELIGT og tilbagebetaling accepteres ikke.

Cup2000 kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for tab eller skader, der måtte opstå som følge af en fejl eller svigt i Cup2000 softwaren. INGEN krav kan overstige beløbet betalt for Cup2000 licensen.